Industri-Hydraulikk As utøker sitt sortiment av produkter og tjenester!

Industri-Hydraulikk As utøker sitt sortiment av produkter og tjenester!

Industri-Hydraulikk har siden etableringen i 1976 stort fokus på å levere høy kvalitet på service og tjenester. Leveringsdyktighet er viktig for oss og våre kunder, derfor utøker vi stadig vårt lagerhold i takt med våre kunders behov.

Etter vår etablering som en komplett trykkluftleverandør August 2017, har vi fått gode tilbakemeldinger fra våre kunder, på kompressorer, tørker og tjenester. Derfor har vi nå sammen med vår samarbeidspartner NordVest teknikk AS fått agenturet i Norge på Alup kompressorer og Pneumatech etterbehandling.

Dette agenturet vil styrke Industri-Hydraulikk AS ytterligere som en leverandør innenfor trykkluft og tilhørende utstyr, og gir oss direkte tilganger til produsentens «know how».

Alup startet sin suksefulle reise i Köenigen i Tyskland i 1923 i Tyskland. Med snart 100 års erfaring innenfor trykkluft utvikler de i dag noen av markedets mest energieffektive kompressorer. Det er et stort fokus på å tilby sluttbruker lavest mulig totalkostnad gjennom levetiden. Der igjennom strømforbruk og lave service kostnader. Porteføljen til Alup er fra 2,2 kw til 250 Kw.

Alup har siden 2007 vært en del av Atlas Copco konsernet.

Fra om med den 1. August har Industri-Hydraulikk AS forhandler status på  Pneumatech sin portefølje i Østfold.

Vår nye portefølje av produkter gjør oss til en komplett leverandør innenfor trykkluft og tilhørende utstyr, derfor har vi også styrket vårt salg og serviceapparat med personer med lang erfaring fra trykkluftsbransjen slik at vi kan gi våre kunder de rette løsningene til alle applikasjoner.

Vår serviceavdeling kan i dag levere en rekke tjenester innenfor et bredt spekter. Og vi er autorisert verksted for Alup kompressorer, Pneumatech, Kemppi, Metabo, Alto

• -Hydraulikk (slanger, rør, aggregater, sylindre)
• -Sveis (service, validering, sikkerhetssertifikater)
• -Trykkluft (service reprasjoner)
• -El verktøy (service reparasjoner)
• -Trykkluftsverktøy (service reparsjoner)
• -Vaskeutstyr (service reprasjoner)
• -Montering av rør (Hydraulikkrør/Trykkluftrør/Gass rør/Pressede rør)

• -Montering av transportbånd ( PVC/PU/Gummi)

 

 

Pneumatech er en global leverandør av kjøletørker, adsorpsjonstørker, nitrogen og oksygen generatorer samt filter og kondensathåndtering.

Les mer på Alup sine hjemmesider

Les mer på  Pneumatech sine hjemmesider.

Les mer på Oilfree Compressors sine hjemmesider.

 

 

 

About the Author

Per-Morten Foss administrator