Industri-Hydraulikk As søker Båndskjøter – Servicemedarbeider

Industri-Hydraulikk As søker Båndskjøter – Servicemedarbeider

 

Industri-Hydraulikk AS har siden starten av 1976 konsentrert seg om å yte salg og service til industrien innenfor områdene hydraulikk/pneumatikk, transmisjoner, sveis, transportbånd og drivremmer, trykkluft samt leveranser av slanger og tetninger.

Båndskjøter – Servicemedarbeider

Grunnet økt etterspørsel etter våre tjenester søker vi etter servicemedarbeider til vår serviceavdeling for transportbånd.
Arbeidsoppgaver: Service på transportør løsning hos våre kunder. Herunder bytte av transportbånd, samt tekniske reparasjoner på tilhørende utstyr. Samt bistå med reparasjoner på Hydraulikk, Slanger, Trykkluft og Sveis. Det må påregnes overtidsarbeid.

Kvalifikasjoner: Mekanisk utdannelse, gjerne Industrimekaniker eller lignende. Relevant erfaring, kan kompensere for utdanning.

Personlighet: Serviceinnstilt, samarbeidsvillig og selvstendig. Det kreves både vilje og evne til å påta seg ansvar for gjennomføring av jobber.

Vi kan tilby: Lønn etter avtale. Utfordrende arbeidsoppgaver. Forsikringer og helseforsikring. En god og interessant arbeidsplass i et hyggelig arbeidsmiljø.
Spørsmål til vedrørende stilling kan rettes til Lars Petter Mørck 954 27 578.

Skriftlig søknad med CV sendes:
firmapost@industri-hydraulikk.no eller
Industri-Hydraulikk AS, Postboks 104, 1662 Rolvsøy

About the Author

Per-Morten Foss administrator