GDPR

Personvernerklæring
Industri-Hydraulikk As stiller strenge krav til informasjonssikkerhet og personvern. Vi prioriterer høyt å beskytte og behandle personopplysninger iht. GDPR. Denne siden forklarer hvordan personopplysninger blir behandlet av Industri-Hydraulikk As for at selskapet skal kunne levere sine tjenester, og for markedsføringsformål.

Hvordan behandler vi opplysningene om deg, og på hvilket lovlig grunnlag?
Når du kontakter oss for å benytte våre tjenester eller be om et tilbud, tar vi vare på personopplysningene du gir oss, typisk nok navnet ditt og kontaktinformasjonen, for å kunne levere en tjeneste til deg og for bruk i Logostikkprogrammet. Vi spør deg også om du vil motta markedsføringskommunikasjon fra oss. Hvis du velger å si ja til dette, vil vi noen ganger i året sende deg nyheter som bør være av interesse for deg.

Hvis du sender oss dokumenter som inneholder personopplysninger til tilbud, kjøp eller en av våre andre tjenester, vil vi behandle de opplysningene strengt konfidensielt og ikke bruke dem til noe annet enn å gi deg den tjenesten du har bestilt.

Hvis du er en leverandør eller potensiell leverandør for salg av varer og tjenester til oss, tar vi vare på kontaktinformasjonen din, detaljer om varer og tjenestene du leverer og hva du har spesialistkompetanse på, slik at vi kan velge riktig leverandør og kontakte deg med forespørsler om å levere slike varer og tjenester til oss.

Industri-Hydraulikk As vil ikke under noen omstendighet selge personopplysninger. Industri-Hydraulikk As vil heller aldri dele personopplysninger med noen tredjepart, med mindre det er helt nødvendig for å kunne levere deg tjenester.

Samtykke
Hvordan får vi ditt samtykke?
Vi får ditt samtykke til å motta markedsføringskommunikasjon ved at du svarer på en e-post vi sender deg, eller ved at vi gjør et besøk til deg og din bedrift, hvor du kan velge å si ja til dette – noe som er helt frivillig.

Hvordan trekker du tilbake samtykket ditt?
Etter at du har valgt å motta markedsføringskommunikasjon fra oss, kan du når som helst trekke tilbake samtykket ditt om å kontakte deg og/eller bruke informasjonen din ved rett og slett åved å sende en Epost til firmapost@industri-hydraulikk.no.

Etter at du har samtykket i at vi lagrer og behandler dokumenter med personopplysninger i den hensikt å levere deg de varer og tjenester du har bedt om, kan du ombestemme deg og trekke tilbake samtykket ditt ved å kommunisere dette til din kontaktperson i Industri-Hydraulikk As. Informasjonen med slike personopplysninger vil da bli slettet.

Hvis du er eller har vært en leverandør eller potensiell leverandør av varer og tjenester til oss og du ikke lenger ønsker at vi skal lagre dine personopplysninger, kan du når som helst be om at vi fjerner disse personopplysningene fra vårt leverandørregister ved å skrive til e-postadressen nederst på denne siden. Ikke desto mindre er minstekravet til oppbevaringstid for regnskapsmateriale fem år etter regnskapsårets slutt, og det gjelder i så fall også identiteten og kontaktinformasjonen din hvis det har vært noen transaksjon mellom oss.

Rettighetene dine i henhold til lov om personvern
Du har rett til å få personopplysningene dine slettet. Du kan når som helst be om å korrigere eller få tilgang til informasjonen vi har om deg, eller kreve at informasjonen blir slettet. Du kan også trekke tilbake samtykket ditt når som helst. Hvis du vil benytte deg av disse rettighetene, kan du kontakte oss via adressen nederst på denne siden.

Hvis du føler at måten vi behandler personopplysningene dine på er problematisk, har du rett til å klage til relevante myndigheter, f.eks. Datatilsynet. Men vi håper at du kontakter oss først, hvis noe bekymrer deg. Industri-Hydraulikk As tar ditt personvern og sikkerheten til dine personopplysninger på største alvor.

Utlevering
Vi kan være nødt til å utlevere dine personopplysninger til myndighetene hvis loven krever det.

Tjenester fra tredjepart
Eksterne tjenester: Leverandørene av eksterne tjenester vi bruker (dvs. tjenester vi ikke selger og leverer til våre kunder) vil bare samle inn, bruke og fremlegge informasjonen om deg i den grad det er nødvendig for at de skal kunne utføre tjenestene de leverer til oss.

Våre egne tjenester: Underleverandører vi bruker for å levere våre egne tjenester, får ikke tilgang til informasjon om deg når du er vår kunde. Vi krever også av underleverandørene våre at de etterfølger all relevant lovgivning om beskyttelse av personopplysninger, og at de har relevante sikkerhetsrutiner på plass.

Sikkerhet og lagring av data
For å beskytte personopplysningene dine, tar vi alle nødvendige forholdsregler og følger alminnelig bransjestandarder for at de ikke skal bli mistet, misbrukt, gis urettmessig tilgang til eller bli avslørt, endret eller ødelagt.

Alle våre kunders og underleverandørers personopplysninger lagres hos var ASP leverandør på en SSL sikret server (kryptert forbindelse). Tilgang til personopplysningene hos Asp leverandøren er begrenset til medarbeidere i Industri-Hydraulikk As som trenger dette innenfor sitt ansvarsområde. Alle som har tilgang til dataene i ASP leverandørens system, er bundet av en konfidensialitetserklæring. Personopplysningene dine blir lagret inntil kunde- eller leverandørforholdet er avsluttet, eller til du ber om å få dem slettet – dog med hensyntagen til oppbevaringstiden som relevante lover og regler krever (f.eks. regler om bokføring og skattlegging).

Eksterne nettsider
Når du klikker på eksterne lenker på nettstedet vårt, kan disse lede deg vekk fra vårt nettsted. Vi er ikke ansvarlig for hvordan personvernet praktiseres på andre nettsteder, og vil anbefale deg å lese deres personvernerklæring. Denne personvernerklæringen gjelder bare for domenene som tilhører Industri-Hydraulikk As: industri-hydraulikk.no

Informasjonskapsler
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som blir lagt på din egen maskin eller enhet av nettsteder du besøker. Det er utbredt praksis å bruke dem i den hensikt å få nettsteder til å fungere, eller til å fungere bedre, så vel som til å skaffe informasjon til nettstedets eiere. Hvert nettsted, eller hver tredjeparts tjenesteleverandør som det nettstedet bruker, kan sende sin egen informasjonskapsel til nettleseren din hvis din nettlesers innstillinger tillater det, men (av hensyn til personvernet ditt) tillater ikke nettleseren din at et nettsted eller tredjeparts tjenesteleverandør får tilgang til noe annet enn informasjonskapslene de allerede har sendt til deg, ikke de informasjonskapslene som er sendt til deg av andre nettsteder eller andre tredjeparts tjenesteleverandører.

Innebygd innhold fra andre nettsteder
Artikler på nettstedet vårt kan inkludere innebygd innhold, som f.eks. videoer. Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dersom du har en konto og er logget inn på det nettstedet, omfatter dette også
sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet. Dette er utenfor Industri-Hydraulikk As sitt ansvarsområde.

Endringer i personvernerklæringen eller eierforhold
Vi forbeholder oss retten til å modifisere denne personvernerklæringen, så les den gjerne om igjen fra tid til annen. Enhver endring vil gjelde umiddelbart etter at den er blitt publisert på industri-hydraulikk.no. Hvis vi gjør store endringer, vil det stå i klartekst her at den er blitt oppdatert slik at du er innforstått med hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, under hvilke omstendigheter vi bruker den og/eller utleverer den.

Hvis selskapet vårt blir kjøpt opp av eller fusjonert med et annet selskap, vil informasjonen din kunne bli overført til de nye eierne slik at vi kan fortsette med å selge produkter til deg.

Spørsmål og kontaktopplysninger
Hvis du vil ha tilgang til, rette på, tilføye eller slette noe av den personlige informasjonen vi har om deg, eller hvis du vil klage på noe eller rett og slett vil ha mer informasjon, kontakt oss via denne epostadressen: firmapost@industri-hydraulikk.no

Last ned personværnerkæring for Industri-Hydraulikk AS