Nyheter

Industri-Hydraulikk As søker Båndskjøter – Servicemedarbeider

 

Industri-Hydraulikk AS har siden starten av 1976 konsentrert seg om å yte salg og service til industrien innenfor områdene hydraulikk/pneumatikk, transmisjoner, sveis, transportbånd og drivremmer, trykkluft samt leveranser av slanger og tetninger.

Båndskjøter – Servicemedarbeider

Grunnet økt etterspørsel etter våre tjenester søker vi etter servicemedarbeider til vår serviceavdeling for transportbånd.
Arbeidsoppgaver: Service på transportør løsning hos våre kunder. Herunder bytte av transportbånd, samt tekniske reparasjoner på tilhørende utstyr. Samt bistå med reparasjoner på Hydraulikk, Slanger, Trykkluft og Sveis. Det må påregnes overtidsarbeid.

Kvalifikasjoner: Mekanisk utdannelse, gjerne Industrimekaniker eller lignende. Relevant erfaring, kan kompensere for utdanning.

Personlighet: Serviceinnstilt, samarbeidsvillig og selvstendig. Det kreves både vilje og evne til å påta seg ansvar for gjennomføring av jobber.

Vi kan tilby: Lønn etter avtale. Utfordrende arbeidsoppgaver. Forsikringer og helseforsikring. En god og interessant arbeidsplass i et hyggelig arbeidsmiljø.
Spørsmål til vedrørende stilling kan rettes til Lars Petter Mørck 954 27 578.

Skriftlig søknad med CV sendes:
firmapost@industri-hydraulikk.no eller
Industri-Hydraulikk AS, Postboks 104, 1662 Rolvsøy

Vi øker vårt lagerhold på transportørruller


Grunnet økt etterspørsel etter transportørruller i markedet velger vi å utøke vårt lagerhold, og har i dag
etablert et meget stort utvalg av disse standardruller som passer til de fleste transportører i markedet.

Vi har i dag på vårt lager på ca 3000 transportørruller. Samlet ca 30 tonn. Vi kan tilby meget
konkurransedyktige betingelser, med de fleste dimmensjoner tilgjengelig. Rullene er pulverlakkerte med mye
godstykkelse for lang levetid. Noe som gir god totaløkonomi for våre kunder.

Kontakt oss på: telefon 69 36 34 40 eller firmapost@industri-hydraulikk.no

Industri-Hydraulikk As utøker sitt sortiment av produkter og tjenester!

Industri-Hydraulikk har siden etableringen i 1976 stort fokus på å levere høy kvalitet på service og tjenester. Leveringsdyktighet er viktig for oss og våre kunder, derfor utøker vi stadig vårt lagerhold i takt med våre kunders behov.

Etter vår etablering som en komplett trykkluftleverandør August 2017, har vi fått gode tilbakemeldinger fra våre kunder, på kompressorer, tørker og tjenester. Derfor har vi nå sammen med vår samarbeidspartner NordVest teknikk AS fått agenturet i Norge på Alup kompressorer og Pneumatech etterbehandling.

Dette agenturet vil styrke Industri-Hydraulikk AS ytterligere som en leverandør innenfor trykkluft og tilhørende utstyr, og gir oss direkte tilganger til produsentens «know how».

Alup startet sin suksefulle reise i Köenigen i Tyskland i 1923 i Tyskland. Med snart 100 års erfaring innenfor trykkluft utvikler de i dag noen av markedets mest energieffektive kompressorer. Det er et stort fokus på å tilby sluttbruker lavest mulig totalkostnad gjennom levetiden. Der igjennom strømforbruk og lave service kostnader. Porteføljen til Alup er fra 2,2 kw til 250 Kw.

Alup har siden 2007 vært en del av Atlas Copco konsernet.

Fra om med den 1. August har Industri-Hydraulikk AS forhandler status på  Pneumatech sin portefølje i Østfold.

Vår nye portefølje av produkter gjør oss til en komplett leverandør innenfor trykkluft og tilhørende utstyr, derfor har vi også styrket vårt salg og serviceapparat med personer med lang erfaring fra trykkluftsbransjen slik at vi kan gi våre kunder de rette løsningene til alle applikasjoner.

Vår serviceavdeling kan i dag levere en rekke tjenester innenfor et bredt spekter. Og vi er autorisert verksted for Alup kompressorer, Pneumatech, Kemppi, Metabo, Alto

• -Hydraulikk (slanger, rør, aggregater, sylindre)
• -Sveis (service, validering, sikkerhetssertifikater)
• -Trykkluft (service reprasjoner)
• -El verktøy (service reparasjoner)
• -Trykkluftsverktøy (service reparsjoner)
• -Vaskeutstyr (service reprasjoner)
• -Montering av rør (Hydraulikkrør/Trykkluftrør/Gass rør/Pressede rør)

• -Montering av transportbånd ( PVC/PU/Gummi)

 

 

Pneumatech er en global leverandør av kjøletørker, adsorpsjonstørker, nitrogen og oksygen generatorer samt filter og kondensathåndtering.

Les mer på Alup sine hjemmesider

Les mer på  Pneumatech sine hjemmesider.

Les mer på Oilfree Compressors sine hjemmesider.

 

 

 

1